На3авжди 23!Б!ль ..Знову ск0рботна зв!стка….заг инув солдат Попадинець Роман Ігорович виявивши стійкість і мужність до України

Без рубрики


Зіновій Андрійович
 

11 год  · 

💔Біль не вщухає…..

😥Знову скорботна звістка у нашій громаді.

Війна забирає найкращих. Кожна втрата нестерпно болюча, бо Герої йдуть на небо, а вони потрібні тут, в земному житті – своїм родинам, батькам, коханим, потрібні нашому місту і всій Україні. Сильний витривалий талановитий справедливий та чесний саме таким був наш захисник Попадинець Роман Ігорович 6.11.2000 р.н. житель міста Надвірна

😭Занадто добрий для цього світу, – саме так говорять рідні та близькі про полеглого Героя України, адже коли розпочалося повномасштабне вторгнення Роман не вагаючись повернувся з-за кордону та пішов до лав ЗСУ.

💔Наш відважний захисник завжди наголошував: «Жодного остраху, тільки погляд вперед! І ніяк інакше, ні кроку назад», — так він жив, і нам тепер так треба жити.

🕯️Кулеметник 2 відділення вогневого ураження 1 штурмового взводу штурмової роти, солдат Попадинець Роман Ігорович виявивши стійкість і мужність, загинув 01 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Іванівське, Бахмутського р-н. Донецької обл.

😭Скільки ще Героїв забере війна…Найголовніше, що ми маємо зробити зараз – не дозволити ні сучасним, ні прийдешнім поколінням забути подвигу наших захисників, таких як Роман!

Щирі співчуття родині! Вічна памʼять Герою!

🕯️Назавжди 23!

Залишити відповідь