Такого ви ще не бачили!…“Слуга народу” Єгорова-Луценко придбала 2 квартири в Ніцці та ресторан у Каннах лише за півроку

Без рубрики

Публікуємо мовою оригіналу:Красиво жить не запретишь, доказывают депутаты от «Слуг народа». Так семья главы областного совета Харьковщины Татьяны Егоровой-Луценко приобрела в собственность по меньшей мере две квартиры в Ницце и ресторан в Каннах – по этому поводу журналисты “СтопКор” обратились в НАБУ и НАПК.

И теперь детективы тщательно проверят имущественное положение Татьяны Егоровой-Луценко.

Кроме того, журналисты-расследователи обнаружили, что в течение войны чиновница трижды использовала служебное авто с водителем, чтобы ее муж мог ездить для решения бизнес-вопросов и приобретал имущество за границей.

Валерий Ключко, известный как водитель председателя Харьковского областного совета Татьяны Егоровой-Луценко, за период с июня по ноябрь 2022 года был трижды зарегистрирован в системе “Шлях” под видом волонтера для пересечения государственной границы.

Кроме того, «СтопКор» обратился к главе партии «СН» Елене Шуляк,

***

НАЗК проводить моніторинг стосовно способу життя голови Харківської обласної ради.

Агентство із запобігання корупції перевіряє інформацію ЗМІ щодо виїзду за кордон водія та чоловіка голови Харківської облради Тетяни Єгорової-Луценко. Також є питання стосовно використання неї фінансів, очевидно, корупційного походження.

Про це заявив голова НАЗК Олександр Новіков.

Раніше «Останній Бастіон» повідомляв про те, що чоловік Єгорової-Луценко бізнесмен Віталій Луценко восени минулого року виїжджав за кордон разом із водієм дружини на службовому авто.

У Франції чоловік Єгорової підписував документи щодо купівлі акцій та призначення його президентом компанії MIDI AU SOLEIL, що володіє рестораном на набережній Канн. За даними французьких реєстрів, Віталій Луценко — резидент Франції та співвласник і бенефіціар компанії LE FOLIE’S, що володіє нічним клубом-рестораном у Ніцці під назвою No Name.

Джерело

Залишити відповідь