3СУ молодці!Зни щення шести росій ських Су-24 і Су-35: Ігнат оці нив значення лікв1дації суден

Без рубрики

Знищення шести російських Су-24 і Су-35: Ігнат оцінив значення ліквідації суден
Винищувач Су-35. / Фото: flickr.com

З літаків окуп анти скидають КАБи.

Лише пр отягом 19 лютого українські захисники збили ще два російські літаки, які запускають керовані авіабомби. Загалом протягом трьох оста нніх днів армія РФ зменшилася на шість суден. 

Про це в ефірі телемарафону розповів речник Повіт ряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.  

Речник ПС зауважує, що більш доцільно зни щувати самі літальні апарати, з яких ворог запускає КАБи. Адже за добу ворог може запускати по сто керованих авіаційних бомб.

“Зайдіть трохи далі в минуле. Кілька місяців тому теж було шість літаків, вже на південному напрямку – Одеська, Херсо нська області. Пам’ятаєте, С-24, Су-34, Су-35 – теж були знищені завдяки успішним діям Повіт ряних сил. Плюс така ціль, як А-50 і Іл-22 – це взагалі вперше в історії. Тому звичайно Повітряні сили мають інструменти, які допомагають нам дістава ти ворога на великих відстанях. Єдине – таких інструментів потрібно значно більше”, – наголосив Ігнат.

За його словами, Повітряні сили роблять все можливе, щоб зменш ити кількість авіаударів керованими авіабом бами. Також Ігнат каже, що на північному, південному чи східному напрямку після падіння російських літаків певний період окуп анти не наважуються підлітати ближче.

“Прот ивник прекрасно розуміє. що його можуть дістати. Вони вже так нахабно себе не ведуть, літають менше. Особливо вчора активність ворожої авіації була значно меншою”, – додав він. джерело

Залишити відповідь