Знoву вaжка ніч! Маcована атака воpога “Шаxедами” по вcій Укpаїні. Нaша ППО відпpaцювала на вiдмінно

Без рубрики

Захисники неба України протягом ночі 20 лютого знищили всі 23 дрони-камікадзе типу Shahe136/131, які окупанти запустили переважно півднем.

Ворог також використав для ударів три ракети.

На Полтавщині вражений промисловий об’єкт. Про деталі відбиття атаки розповіли у Повітряних силах ЗСУ.

Окрім ударних БПЛА, що рухалися з російського Приморсько-Ахтарська, агресор атакував нашу країну двома зенітними керованими ракетами С-300/С-400 з Білгородської області РФ та авіаційною ракетою Х-31 з тимчасово окупованої території Запорізької області.

До відбиття повітряного нападу залучалися зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби сил оборони України.

Внаслідок бойової роботи вони збили усі 23 “Шахеди” в межах Харківської, Полтавської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей .

Приліт, ймовірно, однією з російських ракет був промисловим об’єктом у Кременчуцькому районі Полтавщини. Там виникла пожежа, але обійшлося без постраждалих .

За даними Сил оборони півдня, чергова атака дронів-камікадзе була спрямована південно-східними та центральними регіонами України.

У своїй операційній зоні підрозділи ППО збили чотири “Шахеди”: два в Кіровоградській області, по одному в Херсонській та Миколаївській .

На півдні попадань, пошкоджень та постраждалих не зафіксовано.

Два ударні БПЛА захисники збили в Синельниківському та Дніпровському районах Дніпропетровської області . У другому через падіння уламків дрону пошкоджено три дачні будинки і два автомобілі .

Росія вночі атакувала Україну 23 "Шахедами" та трьома ракетами: сили ППО збили всі дрони

Tags:

Залишити відповідь