Українці,як вам таке?3гідні?У Києві коштом меценатів встановлять головну ялинку країни — Кличко

Без рубрики

У Києві головну ялинку країни встановлять коштом меценатів на Софійській площі. Це рішення у понеділок, 27 листопада, ухвалила Рада оборони столиці.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Telegram.

За його словами, місто грошей не витрачатиме.

«Як і минулого року, ялинку встановлять та прикрасять коштом меценатів. Та з дотриманням режиму обмеження використання електроенергії», — підкреслив Кличко.

Він зазначив, що відповідальність за встановлення та обслуговування ялинки, все ресурсне та фінансове забезпечення, пов’язане із цим, бере на себе ТОВ ГЛОБАЛ-ДЕКОР.

Велика ковзанка та крижані скульптури. У грудні в Києві відкриється Зимова Країна
Кличко наголосив, що масових заходів, ярмарків та розваг на Софійській площі не передбачено.

Проте мер зауважив, що якщо райдержадміністрації міста плануватимуть якісь святкові заходи в районах, то лише з дотриманням правил безпеки. І також не коштом бюджету Києва.

Оскільки цьогоріч Україна відзначатиме Різдво за новоюліанським календарем, то встановлювати ялинку почнуть раніше, а саме до 6 грудня. І приберуть її теж раніше — до 10 січня.

У минулому році на Софіївській площі встановили 10-метрову штучну ялинку, яку прикрасили доволі скромно, порівняно з минулими роками — вона підсвічувалася кольорами українського прапора — синім та жовтим, а на верхівці був герб.

Джерело

Залишити відповідь